10-Jarig jubileum voor Olive Oil Company

Het begon tien jaar geleden op het Griekse eiland Thassos, waar met liefde en respect voor de natuur de zuiverste olijfolie wordt gemaakt van de zeldzame Throuba olijf. Conchita wilde dit ‘Griekse Goud’ met de prachtige delicate smaak met iedereen delen en haalde het naar Nederland. En zo geschiede het… 2011 was het startjaar van de productie én import van Pure Olive Oil.

In 2015 deed compagnon Ruth haar intrede in Olive Oil Company B.V. en naast de passie voor (h)eerlijk en gezond eten delen Ruth en Conchita ook een enorme betrokkenheid bij elke stap van het proces.

“Wij gaan alleen voor sublieme kwaliteit olijfolie en volgens onze producten nauwlettend van olijfboer tot bord”.

Na tien jaar zijn Ruth en Conchita het meest dankbaar voor de jarenlange, fijne samenwerking met chefs, ondernemers, groothandels, fijnproevers, vrienden en familie:

“Velen zijn ‘Smaakmakers’ van het eerste uur en we zijn er trots op dat onze olijfolie na 10 jaar nog steeds de mooiste gerechten mag verrijken”.

“Onze Griekse partners zijn goud waard, want zij hebben ons alle kneepjes uit het olijfolie ‘vak’ geleerd. Maar, in het bijzonder, bedanken wij onze ambassadeur Paul Fagel/SVH Meesterkok voor de leerzame én liefdevolle samenwerking”.

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum viert Olive Oil Company het hele jaar feest!

“In dit jubileumjaar zetten we onze trouwe klanten en ‘Smaakmakers’ in het zonnetje. Want wie jarig is trakteert! We hebben geweldige acties, cadeaus én we blikken terug op mooie momenten.”

Vier dit jubileum met ons mee en houd onze website en Facebook en/of Instagram pagina in de gaten!

Gerelateerde berichten

Hellingproef

Het is een week of twee geleden. Ik stap voor de allereerste keer in mijn gloednieuwe bedrijfswagen. Hij is beletterd [...]

Ga naar de bovenkant