(H)eerlijke olijfolie voor professionals en fijnproevers

Na diverse blinde proeverijen en beoordelingen van fijnproevers en chefkoks, waaronder SVH Meesterkok en Topchef Paul Fagel, zijn we gestart met het importeren van Pure Olive Oil.

Olijfolie van topkwaliteit

Pure Olive Oil is een ‘all-round’ olijfolie en wordt als zodanig gewaardeerd. Pure kan worden toegepast in koude, warme en zelfs in zoete bereidingen. De hoge kwaliteit en delicate smaak is bepaald door de Throuba-olijf. Een zeldzame olijfsoort welke op het Griekse eiland Thassos groeit en waarvan met liefde en respect voor de natuur de zuiverste olijfolie wordt gemaakt.

‘Pure is better than perfect!’

Voor professionals en culinaire genieters

Al sinds 2011 zetten wij Pure Olive Oil en Prime Olive Oil-BIO uit in het horecasegment en in delicatessenwinkels. Recent is daar Sitia Premium Gold aan toegevoegd. Onze olijfoliën zijn geliefd bij topchefs en fijnproevers.

“(H)eerlijke olijfolie gemaakt met respect voor de natuur. Een culinaire aanwinst!”
– Topchef Paul Fagel (zie foto boven), telg uit de befaamde Fagel family. Sterrenkok, SVH Leermeester en medeoprichter van Patron Culinair.

“Als gebruiker van het eerste uur al jaren fan van deze olijfolie. Een heerlijke olie die de smaken zuiver en puur houdt en voor heel veel toepassingen geschikt is.”
– Topchef Terry Priem (zie foto links), Gastrobar STER

Verkoop aan de horeca

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij introduceren u met veel plezier onze (h)eerlijke producten en hechten grote waarde aan persoonlijk contact!