Onze missie:
het leveren van topkwaliteit olijfolie!

Wij hebben een passie voor (h)eerlijk eten met pure producten. En met veel plezier volgen wij persoonlijk het hele proces van bloesem tot olijf, van olijf tot olijfolie, van de pluk en de pers en van het bottelen tot aan het leveren aan onze klanten.

Plezier en Passie: natuurlijke ingrediënten voor Ruth

Na jaren in de detailhandel te hebben gewerkt is de passie voor olijfolie door mijn vriendin Conchita in mijn bloed terecht gekomen. En dan specifiek de Griekse olijfolie. Want dáár gaat ons hart sneller van kloppen. Ik heb de sprong in het diepe gewaagd, de detailhandel vaarwel gezegd en ben Conchita achterna gegaan. Samen hebben we jarenlang chefs, fijnproevers en culinaire genieters bediend.

In 2021 hebben we ons 10-jarig jubileum gevierd. Wat een mijlpaal, wat een trots!

Inmiddels heeft Conchita besloten dat het tijd is om te genieten van andere zaken. Ik heb het stokje van de olijfboom van haar overgenomen. Met veel plezier en natuurlijk passie zet ik Olive Oil Company op de vertrouwde manier voort.

‘Grieks Goud’

Na het proeven van prachtige olijfolie van het eilandje Thassos hebben we ons culinaire hart verloren aan het ‘Griekse Goud’. We zijn daar in contact gekomen met de familie Chatzigeorgiou die al vele generaties lang met respect voor de natuur voor hun olijfgaarden zorgen. Jurgos Chatzigeorgiou heeft ons alles geleerd over de olijfolie en over het snoeien, plukken, persen en bottelen.

Sinds 2011 importeren wij twee van de meest zuivere olijfoliën, Pure Olive Oil en Prime Olive Oil-BIO van Griekse komaf. Onze olijfoliën zijn geliefd bij topchefs en fijnproevers.